José Ríos (C.A. Manresa), operat d\’ una capsulitis, estarà unes 8 setmanes de baixa

0
387

Ja feia anys que en Ríos patia una capsulitis que feia que anés amb un dit del peu encarcarat. Cada vegada anava a pitjor i, donat que el seu principal objectiu és l\’ europeu del 2010, ha decidit que ara era el moment d\’ operar-se. Així, aquest 1 d\’ abril ha passat pel quiròfan. L\’ operació ha resultat una mica més complicada de l\’ esperat perquè quan l\’ han obert s\’ han trobat que tenia uns foradets a l\’ os i, a més, l\’ endemà ha estat adolorit un cop la zona s\’ ha anat despertant durant el post-operatori. Ara caldrà esperar uns 15 dies per comprovar si l\’ operació ha anat bé o no.| Si el resultat és favorable, el presi està unes 8 setmanes de baixa (6 si tingués molta sort). A més, ell té clar que aquesta lesió ha de quedar del tot curada ara i, per tant, no tindrà cap pressa per tornar a córrer, estant de recuperació tot el temps que sigui necessari. Cal mirar les coses pel cantó positiu: després de 9 anys al més alt nivell, aquesta aturada probablement li anirà bé per descansar tan física com mentalment per encarar així amb més ganes si cap els darrers anys de la seva trajectòria com atleta d\’ èl.lit. Caldrà esperar a confirmar com es recupera. Ara bé, tot i que amb tota seguretat en Jose serà seleccionat per a la marató del campionat del món a Berlín aquest mes d\’ agost, el més probable és que hi renunciï perquè serà molt complicat que hi arribi en condicions òptimes. En principi, el seu objectiu d\’ enguany serà el campionat del món de mitja marató, ja que es disputarà al mes d\’ octubre i, per tant, disposa de temps suficient per agafar novament la forma. Jose, tots et desitgem que tinguis una molt bona recuperació. Ja saps que et volem veure a dalt de tot del podi a Barcelona 2010.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.