CRISTINA BARCENA I EDGAR PEREZ SON ELS MILLORS UNIVERSITARIS A MANRESA

0
640

Avui s’han celebrat durant tot el dia en el Estadi Municipal d’Atletisme de “El Congost” els Campionats de Catalunya Universitaris 2009, amb la participació de 348 atletes vinguts dels diferents centres universitaris de Catalunya. Ha estat una bona jornada d’atletisme la viscuda a Manresa on s’han pogut veure destacades actuacions, i on s’ha comptat amb la presència de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Manresa Nuria Sensat, del Director General de la FUB Vicenç Martinez, del Director de la EPSEM Eduard Peña, del resposanble del Departament d’Esports de l’UPC Ivo Clotet i de la Presidenta de Club Atlètic Manresa Mercè Rosich.| L’atleta que mes ha destacat avui sobre el sintetic manresà ha estat l’heptatleta internacional CRISTINA BARCENA que ha guanyat les proves de 100 metres tanques amb l’excel.lent registre de 14”27 i el concurs de Llargada amb uns bons 5,80 metres. Els 14”27 de les tanques li ha donat el trofeu a la millor marca femenina dels Campionats segons taula IAAF. En categoría masculina, destacar la victòria del velocista EDGAR PEREZ (UB) que amb el registre de 22”12 s’ha endut el titol català i el trofeu a la millor marca masculina dels Campionats. A nivell de marques, cal destacar els 47’17”70 del anoienc JAVIER GONZALEZ COBACHO en els 10 quilòmetres marxa. Bona ha estat la cursa dels 800 metres llisos masculins amb victòria final per ABEL DE LA VARGA (UDL) amb 1’55”78. Destacada l’actuació del igualadí VICTOR MONTANER (UAB) guanyant els 400 metres amb 50”99. Bon registre el de la velocista CRISTINA FERRANDIS en els 100 metres guanyant amb 12”58, i bon llançament de ELIA PASCUAL (UAB) en el concurs de jabalina endunt-se el titol català amb uns destacats 46,50 metres. Per el que fa a l’actuació d’atletes de CA Manresa, cal destacar la victòria de ARIADNA AIVAR en el seu debut en els 400 tanques amb uns brillants 1’05”40, aixì com el “doblet” de les migfondistes EKHIÑE OTAOLA i ALBA GALLARDO en els 1500 metres llisos amb 4’53”77 i 4’54”24 (mmp), respectivament. Bona tambè han estat les actuacions dels juvenils GERARD LLIMÓS en els 400 metres tanques amb 58”51, i d\’ALBERT MARTINEZ en els 100 metres llisos marcant 11\”60, millorant ambdos atletes els seus propis registres personals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.