La Mitja Marató de Lleida (26 abril) aposta per l\’atletisme en família.

0
512

\”Hem apostat per l\’esport en família, un concepte que està en auge i amb què el 26 d\’abril farem a Balàfia un dia de festa atlètica i familiar.\” Així resumia Toni Baró, nou president de l\’Associació de Veïns de Balàfia, l\’activitat organitzada per a aquesta data en aquest barri lleidatà, en què coincidiran la XVII Mitja Marató, la XXVII Cursa Popular i la IV Caminada de l\’AAVV Balàfia. Totes tres estaran acompanyades per una sèrie de ludocurses per als més petits, així com per una Fira de l\’Esport i la Salut. \”Són activitats per a totes les edats, amb les quals hem calculat que mourem unes 2.000 persones entre totes\”, afegia Baró, que va presentar la jornada acompanyat pel regidor Txema Alonso; la representant territorial d\’Esports, Núria Ramon; el vicepresident de l\’AAVV, Francesc Caballero, i el president d\’honor de l\’entitat, Manolo López Terrados.| Baró basa el seu optimisme en el fet que \”aquest tipus de proves compten cada vegada amb més participants\”. \”L\’any passat vam tindre entre totes una participació de 1.500 persones\”, recorda. La prova estrella és la Mitja Marató, la inscripció per a la qual es tancarà a l\’arribar a 500 atletes. \”Però no només la gent que té nivell podrà vindre a Balàfia, ja que hi ha proves per a tothom\”, destaca l\’organització. A més, en la línia d\’unir esport i salut, en la fira hi haurà diversos estands en què qui ho desitgi podrà comprovar el seu índex de massa corporal, fer-se analítiques bàsiques o rebre consells sobre alimentació i vida saludable. L\’única prova per la qual es cobra inscripció és la Mitja Marató, que costa 15 euros, encara que qui ja tingui el xip en paga únicament 13, i els clubs que hi presentin més de deu corredors abonaran 12 euros per cada un. Entre les novetats d\’aquesta edició hi ha l\’entrega d\’un pernil a l\’equip que obtingui els cinc millors temps i com a regal rebran una tovallola tècnica, un nou producte que permet assecar la suor amb un material que no s\’amara. En la resta de competicions també s\’entregaran diversos obsequis. Diari Segre

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.