LA FEDERACIÓ CATALANA, LA MILLOR A LA TEMPORADA HIVERNAL

0
406

La Federació Catalana ha tornat a ser la millor a la classificació que la Real Federación Española de Atletismo ha elaborat segons els resultats als diferents Campionats d\’Espanya en Pista Coberta, de Marxa i Ruta. Aquesta classificació serveix com a referència de la meitat de la temporada, ja que la RFEA realitza cada any la classificació global de tota la temporada amb tots els àmbits de competició.| Aquestes puntuacions s\’obtenen amb els finalistes de cada prova, de manera que el campió estatal obté 8 punts i es baixa d\’un en un fins al vuitè classificat que obté 1 punt. En el que portem d\’any, la Federació Catalana encapçala clarament la classificació doblant al segon classificat, la Federació de la Comunicat Valenciana. A la puntuació per clubs, el Futbol Club Barcelona se situa en la segona posició, l\’Agrupació Atlètica de Catalunya en cinquena i l\’ISS-L\’Hospitalet en setena.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.