LA FEDERACIÓ CATALANA, LA MILLOR A LA TEMPORADA HIVERNAL

0
548

La Federació Catalana ha tornat a ser la millor a la classificació que la Real Federación Española de Atletismo ha elaborat segons els resultats als diferents Campionats d\’Espanya en Pista Coberta, de Marxa i Ruta. Aquesta classificació serveix com a referència de la meitat de la temporada, ja que la RFEA realitza cada any la classificació global de tota la temporada amb tots els àmbits de competició.| Aquestes puntuacions s\’obtenen amb els finalistes de cada prova, de manera que el campió estatal obté 8 punts i es baixa d\’un en un fins al vuitè classificat que obté 1 punt. En el que portem d\’any, la Federació Catalana encapçala clarament la classificació doblant al segon classificat, la Federació de la Comunicat Valenciana. A la puntuació per clubs, el Futbol Club Barcelona se situa en la segona posició, l\’Agrupació Atlètica de Catalunya en cinquena i l\’ISS-L\’Hospitalet en setena.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.