L\’associació esportiva corredors.cat no para…

0
437

Cada cap de setmana i a qualsevol cursa d\’arreu de Catalunya s\’hi pot trobar algun representant lluint l\’equipació pastanaga amb la senyera que els identifica. El passat diumenge 29 de març a Montornès del Vallès hi va haver un gran desplegament de \”correcats\”. Gràcies al C.A. Montornès els associats de corredors.cat van disposar d\’un descompte econòmic en la inscripció a les dues modalitats de cursa: la mitja marató i la cursa de 5 km. Per la seva banda l\’associació va aportar un servei de 7 llebres de ritmes que anaven des d\’ 1h20\’ fins a 2h, i que van acompanyar un bon grup d\’atletes populars a intentar aconseguir els seus diferents objectius. Donat que a la cita anual de Montornès del Vallès hi ha una gran participació d\’atletes, corredors.cat va aprofitar l\’ocasió per repartir els premis aconseguits la darrera edició de la Cursa dels Nassos: els premis masculí i femení per equips. Així tots els correcats que van córrer el passat 31 de desembre a Barcelona recollien una gorra en el cas dels homes i unes vambes en el cas de les dones, gentilesa de New Balance. Corredors.cat no para de créixer i aposta per fomentar l\’atletisme popular de casa nostra. Aquesta comunitat esportiva sense ànim de lucre vol animar tots els corredors i corredores populars a formar-ne part.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.