L\’associació esportiva corredors.cat no para…

0
303

Cada cap de setmana i a qualsevol cursa d\’arreu de Catalunya s\’hi pot trobar algun representant lluint l\’equipació pastanaga amb la senyera que els identifica. El passat diumenge 29 de març a Montornès del Vallès hi va haver un gran desplegament de \”correcats\”. Gràcies al C.A. Montornès els associats de corredors.cat van disposar d\’un descompte econòmic en la inscripció a les dues modalitats de cursa: la mitja marató i la cursa de 5 km. Per la seva banda l\’associació va aportar un servei de 7 llebres de ritmes que anaven des d\’ 1h20\’ fins a 2h, i que van acompanyar un bon grup d\’atletes populars a intentar aconseguir els seus diferents objectius. Donat que a la cita anual de Montornès del Vallès hi ha una gran participació d\’atletes, corredors.cat va aprofitar l\’ocasió per repartir els premis aconseguits la darrera edició de la Cursa dels Nassos: els premis masculí i femení per equips. Així tots els correcats que van córrer el passat 31 de desembre a Barcelona recollien una gorra en el cas dels homes i unes vambes en el cas de les dones, gentilesa de New Balance. Corredors.cat no para de créixer i aposta per fomentar l\’atletisme popular de casa nostra. Aquesta comunitat esportiva sense ànim de lucre vol animar tots els corredors i corredores populars a formar-ne part.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.