SUMARI- MARATHON Abril-2009

0
531

Dediquem la portada d’Abril (molt maca per cert) al gran èxit assolit per la segona Cursa Barça-L’illa amb rècord de participació (1.200) i total domini blaugrana. A continuació els comentaris de proves catalanes en la secció “Actualitat a casa Nostra”, entre elles destaca la Primera Marató Costa del Maresme amb un petit reportatge ens van enviar els organitzadors, també tenim: Duatló d’Igualada, Duatló de Barcelona, Cursa de El Catllar, Mitja de Balaguer, Mitja de Berga, Cursa Via Fora i acabem amb el Runxbike de Vilanova. Després venen els grans reportatges, primerament el Campionat d’Espanya de Cros, on la catalana Rosa Morató va guanyar amb autoritat i on es va definir l’equip als propers Mundials d’Amman. Sergio Fernández ens explica en “Els Imans del Desert” la seva participació amb aquesta prova extrema de 200 km per desert de Líbia.| En “Personatges Històricos” parlem de Francisco Aritmendi, campió del món cros al 1964. A José Ríos, que s’assegurà la seva participació al Mundial de Marató de Berlín, li dediquem 6 planes. Finalitzem tenim a les últimes planes, com ja és costum, els magnífics “Flaixos Internacionals” del nostre director, David Rubio, amb: Mitja Marató de Roma, Mitja Marató de Seül, i moltes més… Menció apart pel CALENDARI de proves de MAIG, aquesta vegada la nostra col•laboradora Alèxia ens ofereix més de 80 propostes diferents, amb les dades bàsiques de cada prova i un telèfon de contacte. Bé…Si tot això és del vostre gust i encara no sou subscriptors i n’esteu interessat podeu demanar la butlleta de subscripció per e-mail a: revistamarathon@yahoo.es (Recordeu que la revista Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.