José Ríos, guanyador de la Mitja de Montornès 2009.

0
592

Hasna Bahom (California) repeteix triomf en dones i Ivan Límia (Montornès) guanya els 5km.
Diumenge 29 de març va tenir lloc la 16ªMitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i els IV 5km. de Montornès. Tot i la pluja que va acompanyar fins desprès de la sortida, més de 2600 atletes, dels 3300 inscrits, van iniciar el recorregut entre les dues proves dels que van arribar a meta 1817 corredors a la Mitja i 747 als 5km. | José Ríos (C.A.Manresa) va ser el guanyador absolut de la Mitja amb un temps de 1h.07min.37s., en un apurat triomf sobre Mohamed Benhmbarka (A.E.Blanc i Blava) que va aturar el crono en 1h.07min.39s. El tercer lloc va ser per Benito Ojeda (Diadora DC) que va fer el recorregut en 1h.10min.27s.; Elias Resina (C.A.Montornès) va fer una més que meritòria quarta posició amb un temps de 1h.10min.52s. Pel que fa a categoria femenina, el triomf va ser, per segon any consecutiu, per Hasna Bahom (California) amb 1h.20min.18s. Van acompanyar-la al pòdium Isabel Olivan (Elskekorrenmolt) i Vinyet Noguero (C.A.Manresa). La cursa dels 5km. de Montornès, que arribava a la seva IV edició, va ser guanyada de forma clara per Ivan Limia (C.A.Montornès) que va marcar un temps de 15min.04s. La primera dona va ser Meritxell Calduch (F.C.Barcelona) amb 16min.31s. Tots els participants van poder gaudir de les activitats i els serveis que l\’organització, amb el suport de més de 300 voluntaris, els va prepar: menjar de pasta, dutxes, massatges, begudes i el magnífic lot de regals amb que Henkel i la resta de patrocinadors de la cursa obsequiaren als corredors. Aquest any, a més, els més petits van poder gaudir de la companyia de Barni, mascota del campionat del món d\’atletisme de Barcelona 2010, i de les activitats que Pritt, l\’adhesiu estrella de Henkel, els tenia preparades, on els nens van poder sentir-se campions per un dia. Es tanca així un cap de setmana on l\’esport ha estat el protagonista a Montornès del Vallès, ja que el divendres va tenir lloc la xerrada de salut i esport per gent gran i dissabte la segona jornada dels Henkel Training Day i la Mini Solidària, cursa per a nens on tota la recaptació es destinarà a la unitat de pediatria de l\’Hospital de Granollers. Resultats
16ªMitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca
IV 5km.Montornès.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.