BARNI ANIMA ALS BOMBERS DE BARCELONA A FER LA CURSA DELS BOMBERS

0
415

Barcelona 2010 col·labora amb l’organització de la prova, a la qual participaran 17.500 atletes. D’aquesta xifra, 450 són membres del cos de bombers
Un total de 450 bombers participaran a la Cursa dels Bombers que es disputarà el dia 5 d’abril als carrers de Barcelona. El Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 col—labora amb l’organització amb l’objectiu de fer-se conèixer entre els milers d’atletes que disputaran la cursa, que assoleix la seva edició número 11. La inscripció s’ha tancat amb un nou rècord d’assistència: 17.500 participants.| La cursa que promou la firma de material esportiu Nike s’ha convertit en pocs anys en una referència al sector, i és la segona en major participació de totes les que se celebren a Barcelona, després de la d’El Corte Inglés. Totes dues formen part de la Challenge 10K a la qual també col—labora Barcelona 2010. Barni, la mascota del Campionat, ha volgut animar als bombers de Barcelona a la seva preparació, que és molt exhaustiva. Alguns dels bombers que correran el dia 5 ho faran portant bombones d’aire de 300 atmosferes (uns 2.000 litres). La dificultat, tot i que fan relleus cada 2,5 quilòmetres (són equips de quatre corredors, ja que la distància de la prova és exactament de 10 quilòmetres), radica en que han d’assolir la línia d’arribada abans de quedar-se sense aire. L’aparició de la mascota al quarter del carrer Provença ha sorprès als bombers, que han volgut posar al costat de Barni davant del primer vehicle de tracció mecànica que existeix. Porta per nom “La Genoveva” i va començar a funcionar l’any 1922. José Cuesta, David Pérez, Juan Carlos Aranda, Lluís López i José María Mateo han estat els amfitrions de Barcelona 2010 i han promès preparar-se a fons per la cursa. La Cursa dels Bombers es disputarà el diumenge dia 5 amb sortida i arribada al costat del Parc de la Ciutadella. Barcelona 2010 distribuirà material d’informació a les bosses de cada corredor i el dia de la prova instal—larà una carpa dins de la campanya de promoció de l’esdeveniment.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.