ELS EQUIPS ABSOLUTS MASCULÍ I FEMENÍ D’ISS – L’Hospitalet CAMPIONS DE CATALUNYA DE MARXA ATLÈTICA EN RUTA A BADALONA.

0
467

Per primer cop a la seva història els equips absoluts d’ISS – L’Hospitalet, tant masculí com femení, s’han proclamat Campions de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta. Ha estat a Badalona aquest matí amb la disputa del “18è. Ciutat de Badalona de Marxa – Memorial Paco Àguila”. Primer han competit les noies sobre una distància de 5 km., en un circuit molt relliscós degut a la pluja caïguda durant tota la matinal les joves atletes d’ISS – L’Hospitalet, eren les mateixes que fa un mes es van proclamar Campiones de Catalunya Cadet, han donat una veritable exhibició amb el triomf de Sandra Troyano (actual Campiona d’Espanya Cadet de la distància), a la foto, per davant de les seves companyes Amina Maria Álvarez i Almudena Rodríguez.| Cal destacar també en aquesta cursa les actuacions de les atletes filials Mar Juárez (C. A. Sant Celoni) i Yasmina González (Cornellà Atlètic) que malgrat participar fora de concurs han finalitzat a la segona i cinquena posició de la prova. La prova que tancava la matinal han estat els 10 km. Masculins on s’ha vist un interessant duel entre ISS – L’Hospitalet i l’A. A. Catalunya, finalment dos punts menys han servit als riberencs per proclamar-se Campions de Catalunya per primer cop a la seva història. L’equip ha estat compost per Imanol Martín, segon, Alex Aragoneses, quart, i el cadet Marc Guerrero (sisè) que en el seu debut a la distància ha establert un nou rècord de l’entitat en aquesta categoria amb 50’17”. Pel que fa al “Ciutat de Badalona” fins a vuit pòdiums han assolit els atletes d’ISS – L’Hospitalet. Dominadores com la resta de la temporada s’ha pogut veure a les infantils amb el triomf d’Adriana Muñoz, seguida de Paula Rosales i d’Andrea Prieto. Triomfs també pel debutant Quim Pueyo a la categoria benjamí i domini habitual dels alevins Alícia Castejón i Daniel Bocos. Finalment en categoria cadet Manel Costalago ha estat segon i Adrià Pueyo tercer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.