Xerrades de Salut i Esport

0
496

Ahir Divendres a les 19:00 h. a la sala de plens de l\’Ajuntament de Montornès del Vallès, ha tingut lloc la xerrada de salut i esport de la 16ª Mitja Montornès. El doctor Morlans, de l\’Observatori per a la Salut Carles Vallbona de l\’Hospital de Granollers, ha impartit la xerrada sota el títol \”Envellir Satisfactòriament\”, amb la col·laboració de la Dra.Figuera del CAP de Montornès del Vallès i la presència dels Regidors d\’Esport i el de Gent Gran de l\’Ajuntament de Montornès, Didac Giribets i Antoni Aguilar.| Aquesta xerrada, ha donat pautes i hàbits d\’exercici i vida saludable per tal de gaudir d\’una tercera edat en plenitud de facultats físiques. L\’organització de la Mitja Montornès completa així un cap de setmana on totes les franges d\’edat podran participar en activitats relacionades amb l\’esport i la salut. La col·laboració entre l\’organització i la Mitja pretén conscienciar a la població sobre la importància dels hàbits de vida saludable i inclou la donació de la recaptació de la Mini Solidària a la secció de Pediatria de l\’Hospital de Granollers, les xerrades de salut i esport i el dispositiu sanitari de la Mitja de diumenge. Podeu conèixer l\’activitat de la Fundació Asil Hospital de Granollers al seu web: www.fhag.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.