CAMPIONAT DEL MÓN DE CROS

0
503

Judit Pla i Carles Castillejo han estat els millors de l\’equip espanyol als Campionats Mundials de Cros celebrats aquest dissabte 28 a Amman, Jordània. Judit Pla ha aconseguit una excel·lent vintena posició, que significa la seva millor classificació de sempre en aquest campionat mundial. Jacqueline Martín s\’ha situat en el lloc 42. A la puntuació per equips, l\’equip espanyol femení s\’ha classificat en quarta posició, que també significa igualar la millor classificació de sempre.| En homes, Carles Castillejo ha entrat en la posició número vint-i-sis, igualant la seva millor actuació de sempre. Ayad Lamdassem en la trentena posició, i José Luís Blanco al lloc seixanta-dos. L\’equip masculí espanyol s\’ha classificat en setena posició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.