CAMPIONAT DEL MÓN DE CROS

0
401

Judit Pla i Carles Castillejo han estat els millors de l\’equip espanyol als Campionats Mundials de Cros celebrats aquest dissabte 28 a Amman, Jordània. Judit Pla ha aconseguit una excel·lent vintena posició, que significa la seva millor classificació de sempre en aquest campionat mundial. Jacqueline Martín s\’ha situat en el lloc 42. A la puntuació per equips, l\’equip espanyol femení s\’ha classificat en quarta posició, que també significa igualar la millor classificació de sempre.| En homes, Carles Castillejo ha entrat en la posició número vint-i-sis, igualant la seva millor actuació de sempre. Ayad Lamdassem en la trentena posició, i José Luís Blanco al lloc seixanta-dos. L\’equip masculí espanyol s\’ha classificat en setena posició.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.