CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ (Jornada prèvia)

0
585

El CM Sant Cugat bat els Rècords de Catalunya de 4 x 80 i 4 x 200 Infantil Femení
Aquest dissabte 28 de març, s\’ha celebrat la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus en les categories cadet, infantil i aleví a Mollet del Vallès. Ha estat una matinal atlètica caracteritzada per una gran participació, on els diferents clubs catalans han format més de cinc-cents equips de relleus a les diferents categories.| Cal destacar l\’actuació del Club Muntanyec Sant Cugat que ha igualat el Rècord de Catalunya de 4×80 m amb una marca de 42\”2 i ha batut el de 4×200 metres de la categoria infantil femení amb 1\’52\”7. Els clubs classificats disputaran la Jornada Final el proper dissabte 18 d\’abril a Amposta.
Resultats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.