CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ (Jornada prèvia)

0
421

El CM Sant Cugat bat els Rècords de Catalunya de 4 x 80 i 4 x 200 Infantil Femení
Aquest dissabte 28 de març, s\’ha celebrat la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus en les categories cadet, infantil i aleví a Mollet del Vallès. Ha estat una matinal atlètica caracteritzada per una gran participació, on els diferents clubs catalans han format més de cinc-cents equips de relleus a les diferents categories.| Cal destacar l\’actuació del Club Muntanyec Sant Cugat que ha igualat el Rècord de Catalunya de 4×80 m amb una marca de 42\”2 i ha batut el de 4×200 metres de la categoria infantil femení amb 1\’52\”7. Els clubs classificats disputaran la Jornada Final el proper dissabte 18 d\’abril a Amposta.
Resultats.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.