CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10.000 METRES

0
340

Toni Bernadó i Lídia Rodríguez, Campions Toni Bernadó (CAV Andorra) i Lídia Rodríguez (ISS-L\’H) s\’han proclamat Campions de Catalunya Absoluts de 10.000 metres aquest dissabte 28 de març a Granollers. Bernadó ha invertit un temps de 30\’10”40, i l\’han acompanyat al pòdium Jaume Leiva (CE Terrassa Sports) que repeteix el subcampionat de la temporada passada, i Roger Campoy (FCB). La guanyadora femenina, Lídia Rodríguez, a millorat la segona posició de l\’edició anterior i ha vençut amb un temps de 35\’41\” 78. L\’han seguit Sílvia Felipo (ISS-L\’H) i Mª Carmen Auñón (CAV Andorra).
Resultats.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.