HA MORT ROSA CASTELLTORT

0
362

6 vegades Campiona d\’Espanya
La passada setmana va morir Rosa Maria Castelltort i Vila a l\’edat de 98 anys. Va ser campiona d\’Espanya de 80 i 150 llisos a l\’any 1931 i de 80, 150, 80 tanques i salt de llargada a l\’any 1932. A més a més, va aconseguir els rècords de Catalunya i d\’Espanya de 80, 100, 80 tanques, alçada i llargada en aquells anys. A nivell català va guanyar el Campionat de Catalunya a les proves de 60 llisos, salt d\’alçada i salt de llargada l\’any 1931, desenvolupant tota la seva carrera esportiva al Club Femení d\’Esport de Barcelona.| La Federació Catalana d\’Atletisme vol manifestar el seu condol als seus familiars i amics, així com a tot l\’atletisme en general per aquesta pèrdua irreparable de l\’esport català i espanyol.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.