RPM RACING ORGANITZARÀ LA MITJA MARATÓ DE TOSSA

0
334

Ahir a la tarda, l’empresa barcelonina RPM Racing va firmar un acord de col·laboració amb l’ Ajuntament de Tossa de Mar (Girona) per portar a terme l’organització de la Mitja Marató d’aquesta ciutat. Imma Colom (Alcaldessa de Tossa de Mar) i Juan Porcar (Conseller Delegat de RPM Racing), van firmar el contracte que relacionarà RPM Racing amb Tossa de Mar, a través del qual RPM Racing es converteix en l’empresa organitzadora de la primera edició de la Mitja Marató de Tossa de Mar. | El pròxim diumenge 19 d’ abril, es desenvoluparà aquesta carrera a la localitat amb la intenció d’apropar l’esport a la població local així com a la dels voltants. Les inscripcions per participar en aquesta carrera poden realitzar-se a través de la web de la cursa www.mitjatossademar.com.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.