RPM RACING ORGANITZARÀ LA MITJA MARATÓ DE TOSSA

0
382

Ahir a la tarda, l’empresa barcelonina RPM Racing va firmar un acord de col·laboració amb l’ Ajuntament de Tossa de Mar (Girona) per portar a terme l’organització de la Mitja Marató d’aquesta ciutat. Imma Colom (Alcaldessa de Tossa de Mar) i Juan Porcar (Conseller Delegat de RPM Racing), van firmar el contracte que relacionarà RPM Racing amb Tossa de Mar, a través del qual RPM Racing es converteix en l’empresa organitzadora de la primera edició de la Mitja Marató de Tossa de Mar. | El pròxim diumenge 19 d’ abril, es desenvoluparà aquesta carrera a la localitat amb la intenció d’apropar l’esport a la població local així com a la dels voltants. Les inscripcions per participar en aquesta carrera poden realitzar-se a través de la web de la cursa www.mitjatossademar.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.