DUATLÓ: Miguel Angel Fidalgo i Anabel Gràcia triomfen a Barcelona

0
514

Diumenge 22 de Març es va disputar el Duatló de Barcelona sobre la distància més curta (5-20-2,5), amb la prova centralitzada en les Pistes d\’Atletisme de la Mar Bella on van realitzar les transicions els 410 participants en la prova oficial. Els 38 participants de les categories escolars van disputar 3 duatlons en l\’interior del recinte. | Miguel Angel Fidalgo (Bimont Champion Systems) i Lluís Aguilar (C.N. Reus Ploms) van imprimir un fort ritme que els va situar al capdavant de carrera ja en primer quilòmetre, aconseguint un avantatge de 25 segons en la primera transició sobre Francesc Godoy (C.N. Barcelona). En el segment ciclista els components més ràpids del Club Natació Vic – ETB van realitzar un bon treball d\’equip que els va dur a aconseguir la primera posició conjunta de la prova. Mentre Arnau Bellapart va formar un duet de persecució juntament amb Godoy, per darrere l\’excampió ciclista Melcior Mauri (millor parcial del segment) va aconseguir neutralitzar als grups capdavanters, duent amb si al seu company del Vic Dani Bayes, al costat de Josep Viladoms (Reus Ploms) i a Didac Quadres (C.T. Sant Joan de les Abadesses), arribant els 7 junts a la segona transició. En el tercer segment el mallorquí Miguel Angel Fidalgo va posar terra pel mig per a guanyar la prova amb un temps final de 56 min 58 s. Lluís Aguilar va finalitzar en segona posició per davant de Francesc Godoy. Les noies del Club Natació Reus Ploms van aconseguir la victòria per equips femenins, sent les germanes Vanesa i Carolina Jordi les més ràpides en la carrera a peu del primer segment, realitzant Anabel Gràcia el millor parcial ciclista, per a imposar-se en la prova amb un temps final de 1 h 9 min 54 s. Maria del Mar Fernández-Luengo (C.N. Prat Triatló) i Núria Sánchez (Inverse Ditec Triatló Vilanova) van finalitzar en segona i tercera posició, respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.