*Presentació Oficial de la 16ª Mitja de Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca

0
502

Les curses contaran amb 3300 participants i amb José Ríos com a favorit per al triomf a la Mitja.
Dimecres dia 18 de març a la tarda va tenir lloc la presentació oficial de la 16ª edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, a l\’Hotel Augusta de Vilanova del Vallès. L\’acte va aplegar prop del centenar de convidats entre els que es trobaven el Diputat delegat d\’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs, els alcaldes de les quatre poblacions i l\’atleta olímpic José Ríos, principal favorit per endur-se la Mitja d\’aquest any.| A part de remarcar la gran acceptació de les curses, que recordem varen esgotar les inscripcions nomès 10 dies desprès de la seva posada a la venda, es presentaren les novetats per aquest any, com són els Henkel Training Day i les Xerrades de Salut i Esport, en col·laboració de la Fundació Hospital-Asil de Granollers i l\’Observatori per la Salut Carles Vallbona. Els Henkel Training Day es faran els dissabtes 21 i 28 de març al matí i ofereixen la possibilitat a 50 atletes per sessió de fer un entrenament guiat per entrenadors nacionals d\’atletisme i compartir experiències amb José Ríos, a més de rebre un tallavents obsequi de Henkel. Les Xerrades de Salut i Esport tindran lloc el divendres 27 de març a la tarda i aniran dirigides a la tercera edat, tot donant pautes d\’exercicis i hàbits saludables per aquest col·lectiu. Aquestes xerrades són dins el marc de col·laboració de la Fundació Hospital Asil de Granollers, que també inclou la Mini Solidària de Dissabte de la que tota la recaptació anirà destinada a l\’àrea de Pediatria de l\’Hospital de Granollers i per la que encara hi ha inscripcions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.