La 25a edició de la Milla Sagrada Família es correrà el diumenge 26 d\’abril

0
439

Aquest any la Milla Sagrada Família celebra una fita molt especial. La mítica cursa al voltant del temple de la Sagrada Família compleix vint-i-cinc edicions i ho fa en un estat de forma esplèndid ja que s’ha consolidat com una cita ineludible per a tots aquells que gaudeixen de l’atletisme de mig fons a Catalunya. La data triada és diumenge 26 d’abril. | La Fundació Claror, entitat organitzadora de la Milla Sagrada Família, s’ha proposat celebrar aquesta fita en la vida de la cursa reunint un cartell de mig fondistes de prestigi internacional pel que fa a les sèries professionals. A més, Televisió de Catalunya emetrà pel Canal 33 un programa resum de deu minuts entre les 17.00 i 18.00 hores on s’emetran en diferit i de forma íntegra les dues sèries professionals. El programa també inclourà imatges de les curses populars i entrevistes. El 23 de març s’obre el període d’inscripcions Participar en la Milla Sagrada Família és totalment gratuït. Per córrer només cal formalitzar la inscripció als centres esportius municipals gestionats per la Fundació Claror (poliesportius Claror, Sagrada Família, Marítim i Can Caralleu), o bé es pot fer des de casa mitjançant de la pàgina web amb la següent adreça: www.lamilla.cat. Hi trobareu un formulari on line. També s’ofereix la possibilitat de formalitzar-la per fax (93 476 13 91). El període d’inscripcions serà del 23 de març fins el 23 d’abril a les 20.00 hores, o bé fins exhaurir els 2.000 dorsals que l’organització de la cursa ha fixat com a límit. Un matí de curses Les curses començaran a partir de les 9.30 hores tal i com la tradició marca. Primer es donarà la sortida als veterans. Posteriorment, cada quart d’hora començarà una altra sèrie fins arribar a les 11.45, hora en que les sèries amateurs s’aturaran per donar pas a la cursa professional que es correrà a partir de les 12.00 amb la sèrie masculina per després donar pas a la sèrie femenina que començarà a les 12.15 hores. Tot seguit es reempendran les sèries amateurs amb les curses de la categoria d’alevins que seran les que tancaran l’esdeveniment. Els premis Com cada any, hi haurà obsequis per a tothom pel sol fet de prendre part a la cursa. També hi haurà tres trofeus per sèrie i es donarà un premi en metàl·lic per als tres primers classificats de les sèries absolutes masculina i femenina. La dotació dels premis és de 300 euros per al primer classificat, de 180 per al segon i de 120 per al tercer. A més, hi haurà dos premis per a les escoles, clubs o associacions que aportin més participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.