CINC CATALANS AL MUNDIAL DE CROS

0
437

Fotografies realitzades per Ricardo Martí
Cinc atletes catalans han estat seleccionats per a participar al XXXVIIè Campionat del Món de Camp a Través que se celebrarà el proper diumenge 29 de març a Amman, Jordània. Després dels èxits obtinguts al Campionat d\’Espanya de Cros, l\’equip masculí tindrà tres representants catalans, Carles Castillejo (PChJ) i Ayad Lamdassem (AP) segon i tercer classificats a l\’estatal, i José Luís Blanco (CA LS). En dones, les nostres representants seran dos, Jacqueline Martín (FCB) i Judit Pla (FCB). Cal destacar el fet que l\’actual Campiona d\’Espanya, Rosa Morató (VTiM), ha renunciat a participar en aquest campionat mundial.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.