CINC CATALANS AL MUNDIAL DE CROS

0
345

Fotografies realitzades per Ricardo Martí
Cinc atletes catalans han estat seleccionats per a participar al XXXVIIè Campionat del Món de Camp a Través que se celebrarà el proper diumenge 29 de març a Amman, Jordània. Després dels èxits obtinguts al Campionat d\’Espanya de Cros, l\’equip masculí tindrà tres representants catalans, Carles Castillejo (PChJ) i Ayad Lamdassem (AP) segon i tercer classificats a l\’estatal, i José Luís Blanco (CA LS). En dones, les nostres representants seran dos, Jacqueline Martín (FCB) i Judit Pla (FCB). Cal destacar el fet que l\’actual Campiona d\’Espanya, Rosa Morató (VTiM), ha renunciat a participar en aquest campionat mundial.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.