MARC ROIG I HASNA BAHON S\’IMPOSEN A LA MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA-MARESME

0
416

LA PROVA VA TENIR 1200 INSCRITS I UN GRAN NOMBRE DE PÚBLIC EN LES 4 POBLACIONS
1200 inscrits en l\’estrena de la Mitja Marató \”Costa de Barcelona-Maresme\”, un gran nombre de públic en les 4 poblacions i victòries del maresmenc Marc Roig, recent arribat de Kenya, i la marroquí Hasna Bahom, balanç positiu per a l\’organització d\’aquesta 1a edició. Marc Roig va guanyar la prova amb una marca de 1h07\’25\”, deixant enrera i a l\’esprint final, a 4 vegades olímpic en Marató, l\’andorrà Toni Bernadó (1h07\’32\”), va completar el podi l\’ex-ciclista professional Victor Gonzalo (1h11\’44\”). Pel que fa a la categoria femenina, en la que la marroquí Hasna Bahom va fer bons els pronòstics i va imposar-se amb un temps de 1h20\’34\”, la segona va ser la millor espanyola de la recent Marató de Barcelona, Anna Rosa Moreno amb 1h24\’55\”, mentre que la tercera, completant el podi, va ser l\’andorrana Silvia Felipo (1h26\’04\”).| La prova va comptar amb la col·laboració organitzativa del Club d\’Atletisme Calella, Grup Fondistes Pineda i Club d\’Atletisme Malgrat. Els calellencs van tenir a una àmplia representació de prop de 50 atletes, col·locant a dos d\’ells en els podis absoluts: el marroquí Abdelali Afia en el 9è lloc masculí, i Esther Tomàs, 9a en fèmines. Per equips, el Calella va cedir la victòria al Terrassa, havent-se de conformar amb el segon lloc. El Club d\’Atletisme Malgrat que va tenir a una desena d\’integrants, va tenir com a millor exponent a Romà Adalid (23è amb 1h18\’24\”) i el Grup Fondistes Pineda, amb una quinzena de participants, Fco. Roldan (154è amb 1h31\’08\”), L\’excés de calor va ser un petit handicap per a establir bones marques, però tot i així, el circuit i l\’organització van prometre tenir un bon futur com a Mitja Marató.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.