Caminada Solidaria a Reus

0
404

El proper diumenge dia 29 de març es farà a Reus una caminada solidaria en contra del càncer, aquesta activitat es organitzada per l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut i per la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i del Baix Ebre, amb el suport de l’Ajuntament de Reus i la col·laboració tècnica de Tretzesports. Aquesta caminada te com a objectiu la promoció de l’esport i l’activitat física com a mesures saludables de protecció contra el càncer| Horari: 9:00 Concentració a la Plaça del Prim de Reus i lliurament de samarretes als inscrits 10:00 Sortida 12:00 Arribada i refrigeri 12:30 Lectura d’un manifest i parlaments
Hi haurà dos circuits perquè cadascú faci el que estigui dins de les seves possibilitats, un de 9,5 Qms. i de 4,8 Qms. Recomanem dur roba còmode, esportiva i calçat apropiat, dur una ampolla petita d’aigua i si s’escau, aplicació de crema protectora solar a les parts del cos com cara i braços. No estem realitzant una competició, la caminada té como a objectiu la promoció de l’esport i l’activitat fisica com a mesures saludables de protecció contra el càncer. Comparteix la caminada amb la resta, hi guanyen tots. INSCRIPCIÓ GRATUITA ES LLIURARA A TOTS ELS INSCRITS UNA SAMARRETA TÈCNICA DE COLOR VERMELL AMB EL LOGO DE L’ACTIVITAT LA INSCRIPCIÓ ES TANCARA EN EL CAS D’ARRIBAR ALS 600 PARTICIPANTS US ESPEREM A FER UN PAS CONTRA EL CÀNCER INSCRIPCIONS: PER INTERNET A http://www.tretzesports.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.