Caminada Solidaria a Reus

0
309

El proper diumenge dia 29 de març es farà a Reus una caminada solidaria en contra del càncer, aquesta activitat es organitzada per l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut i per la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i del Baix Ebre, amb el suport de l’Ajuntament de Reus i la col·laboració tècnica de Tretzesports. Aquesta caminada te com a objectiu la promoció de l’esport i l’activitat física com a mesures saludables de protecció contra el càncer| Horari: 9:00 Concentració a la Plaça del Prim de Reus i lliurament de samarretes als inscrits 10:00 Sortida 12:00 Arribada i refrigeri 12:30 Lectura d’un manifest i parlaments
Hi haurà dos circuits perquè cadascú faci el que estigui dins de les seves possibilitats, un de 9,5 Qms. i de 4,8 Qms. Recomanem dur roba còmode, esportiva i calçat apropiat, dur una ampolla petita d’aigua i si s’escau, aplicació de crema protectora solar a les parts del cos com cara i braços. No estem realitzant una competició, la caminada té como a objectiu la promoció de l’esport i l’activitat fisica com a mesures saludables de protecció contra el càncer. Comparteix la caminada amb la resta, hi guanyen tots. INSCRIPCIÓ GRATUITA ES LLIURARA A TOTS ELS INSCRITS UNA SAMARRETA TÈCNICA DE COLOR VERMELL AMB EL LOGO DE L’ACTIVITAT LA INSCRIPCIÓ ES TANCARA EN EL CAS D’ARRIBAR ALS 600 PARTICIPANTS US ESPEREM A FER UN PAS CONTRA EL CÀNCER INSCRIPCIONS: PER INTERNET A http://www.tretzesports.es

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.