Blanco és sisè a Albacete i podria anar al Mundial

0
489

L\’atleta de Lloret firma una bona actuació al Campionat d\’Espanya de cros i dimecres sabrà si el seleccionador l\’inclourà a la llista definitiva
Foto : Ricardo Martí
Josep Lluís Blanco va signar el sisè millor temps en el Campionat d\’Espanya de Cros que ahir es va disputar en el circuit del parc La Pulgosa d\’Albacete i amb aquesta marca podria obtenir el bitllet per disputar el seu novè Mundial consecutiu amb la selecció. Dimecres que ve se sabrà l\’equip definitiu i, per tant, si el selvatà disputarà el campionat del Món.| Blanco va mostrar-se molt agressiu en la prova d\’ahir i va escapar-se en solitari al setè quilòmetre i es va mantenir al capdavant durant dos quilòmetres. Més tard es va veure superat pel guanyador Alemayehu Bezabeh i Carles Castillejo, que va ser segon. El lloretenc va arribar cansat per l\’esforç inicial, amb opcions de pujar al podi, però va caure a la sisena posició nacional (la setena real, ja que per davant va arribar l\’argentí Barzola) després de veure\’s superat en els darrers metres per Ayad Lamdassem, tercer; Francisco López, quart; i Manuel Penas. Amb aquesta posició, Blanco entraria en la selecció per disputar el Mundial, encara que els seleccionadors podrien optar per convocar el mediàtic Chema Martínez, que va arribar en el setè lloc. En la prova fememenina, Eva Arias va arribar en el 27è lloc de la categoria absoluta femenina, prova que es va endur Rosa Maria Morató. L\’atleta promesa del GEiEG Hamid Kabouri va obtenir el 34è lloc de la seva categoria, a cinc minuts i mig del guanyador, Mohamed Elbendir. Entre les promeses femenines, Elena Adan va ocupar el 26è lloc i Elena Fonalleras, el 28è. La júnior Anna Subirana va ser la 67a de la seva categoria. Per autonomies, Catalunya va regnar amb mà de ferro i va obtenir triomfs en les categories absolutes masculina i femenina i en júnior masculí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.