6ª DUATLÓ DE LA SEGARRA

0
483

VICTORIA DE ROGER ROCA ( ROCA RUNNING TRI IGUALADA ) i MONTSE CINCA ( C.N. REUS PLOMS ) A SANT GUIM DE FREIXENET
  Excel·lent organització per part de la Penya Ciclista  de Cervera a la 6ª edició del duatló de la Segarra ,  amb una nova ubicació molt més espaiosa de la sortida i arribada pels voltants del pavelló d’esports de Sant Guim de Freixenet. | La duatló va començar amb una cursa a peu de 5.600 metres ( 2 voltes ) a un circuit  molt exigent amb fortes pujades i baixades 30 % asfalt i 70 % de pistes forestal , tot seguit 21 km de ciclisme amb uns  primers 10 km  molt ràpids de baixada i els darrers 11 km de pujada fent el recorregut circular de Sant  Guim de Freixenet – Freixenet i Altadill – Vergòs Guerrejat-Estaràs -Gàver-Castell de Santa maria -Sant Domi-Sant Guim de Freixenet i finalitzant amb 2.800 metres ( 1 volta ) de cursa  a peu , tot això sota una temperatura primaveral i sense la presencia del temut vent de la zona. En el aspecte esportiu , victòria per l´Igualadí Roger Roca ( Roca running Tri Igualada ) -5º classificat absolut a la passada  Marató de Barcelona i  Campió de Catalunya de la distancia, 2º lloc Per Xavier Torradas ( C.N. Reus ploms ) – actual Campió de Catalunya de duatló i 3º Dani Bayes ( C.N. Vic-Etb ). A la categoria femenina  victòria per Montse Cinca (C.N. Reus Ploms ) vigent sots-Campiona de Catalunya de duatló i Campiona el 2007 i 2008 – 2ª Núria Sanchez ( Inverse Ditec triatló Vilanova i la Geltrú ) – líder del ranking del circuit català – i 3ª maria del mar Fernandez-Luengo ( C.N. Prat – triatló ). Per equips masculins 1º C.N. Vic-Etb , 2º C.N. Reus Ploms , 3º Roca Running Tri Igualada i la classificació femenina 1ª C.N. Reus Ploms , 2ª C.E. Pedala.Cat Balaguer .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.