6ª DUATLÓ DE LA SEGARRA

0
365

VICTORIA DE ROGER ROCA ( ROCA RUNNING TRI IGUALADA ) i MONTSE CINCA ( C.N. REUS PLOMS ) A SANT GUIM DE FREIXENET
  Excel·lent organització per part de la Penya Ciclista  de Cervera a la 6ª edició del duatló de la Segarra ,  amb una nova ubicació molt més espaiosa de la sortida i arribada pels voltants del pavelló d’esports de Sant Guim de Freixenet. | La duatló va començar amb una cursa a peu de 5.600 metres ( 2 voltes ) a un circuit  molt exigent amb fortes pujades i baixades 30 % asfalt i 70 % de pistes forestal , tot seguit 21 km de ciclisme amb uns  primers 10 km  molt ràpids de baixada i els darrers 11 km de pujada fent el recorregut circular de Sant  Guim de Freixenet – Freixenet i Altadill – Vergòs Guerrejat-Estaràs -Gàver-Castell de Santa maria -Sant Domi-Sant Guim de Freixenet i finalitzant amb 2.800 metres ( 1 volta ) de cursa  a peu , tot això sota una temperatura primaveral i sense la presencia del temut vent de la zona. En el aspecte esportiu , victòria per l´Igualadí Roger Roca ( Roca running Tri Igualada ) -5º classificat absolut a la passada  Marató de Barcelona i  Campió de Catalunya de la distancia, 2º lloc Per Xavier Torradas ( C.N. Reus ploms ) – actual Campió de Catalunya de duatló i 3º Dani Bayes ( C.N. Vic-Etb ). A la categoria femenina  victòria per Montse Cinca (C.N. Reus Ploms ) vigent sots-Campiona de Catalunya de duatló i Campiona el 2007 i 2008 – 2ª Núria Sanchez ( Inverse Ditec triatló Vilanova i la Geltrú ) – líder del ranking del circuit català – i 3ª maria del mar Fernandez-Luengo ( C.N. Prat – triatló ). Per equips masculins 1º C.N. Vic-Etb , 2º C.N. Reus Ploms , 3º Roca Running Tri Igualada i la classificació femenina 1ª C.N. Reus Ploms , 2ª C.E. Pedala.Cat Balaguer .

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.