L´Hospitalet guanya l´Ekiden de Palafrugell, que va reunir 500 atletes

0
488

Ahir es va disputar a Palafrugell la dotzena edició de l\’Ekiden Vila de Palafrugell i els cinquens relleus populars 4×5 quilòmetres, que va tenir una destacada participació de 103 equips i mig miler d\’atletes. En la categoria masculina de l\’Ekiden, l\’Atletisme Montornés no va poder revalidar el títol que va obtenir en la passada edició, tot i millorar el seu crono. El primer lloc se\’l va endur l\’ISS Hospitalet, amb un temps de 2.18.43, per davant del Montornés (2.19.55) i el Pratenc va completar el podi (2.21.27). El Girona Costa Brava es va conformar amb la medalla de xocolata després de creuar l\’arribada a cinc minuts del conjunt guanyador.| En la categoria femenina no hi va haver emoció, ja que només hi va participar el Girona Costa Brava (3.14.29) perquè la resta de conjunts van optar per participar en categoria Open o en els relleus. La Unió Atlètica Terrassa (2.25.49) va ser la millor amb diferència de la categoria de veterans, seguits pel Sant Celoni (2.29.09) i pel Girona Costa Brava (2.33.15). Finalment, en la categoria Open, el CN Olot A (2.30.52) va ser el guanyador després de superar els Llebrers del Running, segons (2.42.05), i el Sant Celoni, tercers (2.48.15).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.