L´Hospitalet guanya l´Ekiden de Palafrugell, que va reunir 500 atletes

0
329

Ahir es va disputar a Palafrugell la dotzena edició de l\’Ekiden Vila de Palafrugell i els cinquens relleus populars 4×5 quilòmetres, que va tenir una destacada participació de 103 equips i mig miler d\’atletes. En la categoria masculina de l\’Ekiden, l\’Atletisme Montornés no va poder revalidar el títol que va obtenir en la passada edició, tot i millorar el seu crono. El primer lloc se\’l va endur l\’ISS Hospitalet, amb un temps de 2.18.43, per davant del Montornés (2.19.55) i el Pratenc va completar el podi (2.21.27). El Girona Costa Brava es va conformar amb la medalla de xocolata després de creuar l\’arribada a cinc minuts del conjunt guanyador.| En la categoria femenina no hi va haver emoció, ja que només hi va participar el Girona Costa Brava (3.14.29) perquè la resta de conjunts van optar per participar en categoria Open o en els relleus. La Unió Atlètica Terrassa (2.25.49) va ser la millor amb diferència de la categoria de veterans, seguits pel Sant Celoni (2.29.09) i pel Girona Costa Brava (2.33.15). Finalment, en la categoria Open, el CN Olot A (2.30.52) va ser el guanyador després de superar els Llebrers del Running, segons (2.42.05), i el Sant Celoni, tercers (2.48.15).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.