Jaume Folguera i Anna Cos vencedors de la primera edició de la cursa nocturna dels Mussols, a Sant Quirze del Vallès

0
430

Jaume Folguera (Falcons de Sabadell) i Anna Cos (Club Natació Terrassa) s’han proclamat vencedors absoluts de la primera edició de la ursa nocturna dels Mussols, celebrada el passat dissabte 14 de març a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental), amb un recorregut molt entretingut de poc més de 10 quilòmetres i 520 metres de desnivells acumulats, i organitzada pel Club Excursionista Sant Quirze del Vallès.| Les previsions inicials dels organitzadors d’admetre un màxim de 250 participants van quedar clarament superades una setmana abans de la cursa quan aquesta xifra va quedar assolida, finalment es decidí ampliar fins 275 el número de participants i tot i així van ser molts els corredors i corredores que van quedar-se sense dorsal. S’estima que fins a 500 persones s’haurien inscrit si hagués estat possible. El recorregut d’aquesta cursa nocturna va transcorre integrament per la Serra de Galliners, sempre dintre del terme municipal de Sant Quirze del Vallès, per pistes de terra i corriols de muntanya que en la seva major part permetien als participants mantenir un elevat ritme de cursa. Jaume Folguera es destacà dels perseguidors amb autoritat dels perseguidors i entrà a meta amb un temps de 42 minuts i 49 segons, seguit en segona posició per Carles López i de Pere Calpena que entrà tercer. Pel que fa a les dones la vencedora, Anna Cos, també demostrà una total superioritat i entrà a meta amb 53 minuts i 39 segons, clarament per davant de Teresa Farriol, segona, i d’Alicia Bofarull, tercera. Abans que es fes els més joves també van gaudir d’unes competicions més curtes, amb distàncies de 500m i 2000m en les que van participar prop de 50 nens i nenes, que en la majoria dels casos van poder provar per primera vegada com és una cursa de muntanya. Els comentaris finals dels participants, grans i petits, deixen més que satisfets als organitzadors, que ja pensen a preparar la propera edició, la del 2010, per la que ja han començat a rebre les primeres peticions de reserva de dorsal. Agraïment molt especial a l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès per tota la col·laboració prestada, així com de les diverses cases comercials que han aportat productes o serveis pels participants, Ysana, Revista Trail, Coca-Cola, Grups de Rescat de Muntanya de Bombers de la Generalitat, Creu Roja, Caldo Aneto, PowerBar, Propaganda, Triam, Casal d’Avis de Sant Quirze del Vallès, i com no a tots els voluntaris que han pres part en l’organització.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.