CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS

0
412

Rosa Morató, Campiona d\’Espanya
Catalunya, Campiona en homes i dones

Aquest diumenge s\’ha celebrat el Campionat d\’Espanya de Camp a Través a Albacete. Els atletes catalans han obtingut excel·lents resultats en aquest campionat estatal tant a les classificacions individuals com a les de federacions autonòmiques. Rosa Maria Morató s\’ha proclamat Campiona d\’Espanya Absoluta de Cros i ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada, sumant d\’aquesta manera el quart títol absolut i el tercer consecutiu al seu historial.| Ha estat una extraordinària cursa on finalment la corredora de Navarcles s\’ha imposat amb més de deu segons a la segona classificada. Les seves companyes d\’equip, Jacqueline Martín i Judit Pla també han realitzat una excel·lent actuació aconseguint el cinquè i sisè lloc respectivament, i amb el dissetè lloc de Núria Puig han donat a Catalunya la victòria per Federacions Autonòmiques amb una avantatge aclaparadora. En homes, Carles Castillejo, ha aconseguit la segona posició i el subcampionat estatal, Ayad Lamdassem, la tercera plaça i medalla de bronze. Amb aquests dos llocs de pòdium, acompanyats de les excel·lents actuacions de José Luís Blanco, setè, Driss Lakhouaja, dotzè, José Ríos, quinzè, i Reyes Estévez, vint-i-dosè, Catalunya ha obtingut també en homes la victòria per Federacions Autonòmiques, en aquesta ocasió amb molta emoció ja que ha avantatjat en només un punt a la segona classificada. A la categoria Júnior Masculí, Catalunya també ha obtingut la victòria, i a la de Júnior Femení, el tercer lloc del podi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.