CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS

0
334

Rosa Morató, Campiona d\’Espanya
Catalunya, Campiona en homes i dones

Aquest diumenge s\’ha celebrat el Campionat d\’Espanya de Camp a Través a Albacete. Els atletes catalans han obtingut excel·lents resultats en aquest campionat estatal tant a les classificacions individuals com a les de federacions autonòmiques. Rosa Maria Morató s\’ha proclamat Campiona d\’Espanya Absoluta de Cros i ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada, sumant d\’aquesta manera el quart títol absolut i el tercer consecutiu al seu historial.| Ha estat una extraordinària cursa on finalment la corredora de Navarcles s\’ha imposat amb més de deu segons a la segona classificada. Les seves companyes d\’equip, Jacqueline Martín i Judit Pla també han realitzat una excel·lent actuació aconseguint el cinquè i sisè lloc respectivament, i amb el dissetè lloc de Núria Puig han donat a Catalunya la victòria per Federacions Autonòmiques amb una avantatge aclaparadora. En homes, Carles Castillejo, ha aconseguit la segona posició i el subcampionat estatal, Ayad Lamdassem, la tercera plaça i medalla de bronze. Amb aquests dos llocs de pòdium, acompanyats de les excel·lents actuacions de José Luís Blanco, setè, Driss Lakhouaja, dotzè, José Ríos, quinzè, i Reyes Estévez, vint-i-dosè, Catalunya ha obtingut també en homes la victòria per Federacions Autonòmiques, en aquesta ocasió amb molta emoció ja que ha avantatjat en només un punt a la segona classificada. A la categoria Júnior Masculí, Catalunya també ha obtingut la victòria, i a la de Júnior Femení, el tercer lloc del podi.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.