TOT A PUNT PER LA GRAN FESTA DELS RELLEUS EN CARRETERA

0
476

Més de 100 equips han confirmat la participació aquest proper diumenge 15 de març a Palafrugell.
Aquesta serà la cinquena edició en la que es disputa paral·lelament la cursa de Ekiden (marató per relleus de 6 corredors que alternen 5-10-5-10-5-i 7,195 km) amb la cursa dels relleus populars 4×5 km. La XII Ekiden serà a la vegada X Campionat de Catalunya de Relleus en Ruta i IV Campionat de Catalunya per atletes veterans/es| La sortida de les curses es donarà a l’Estadi Municipal a les 10 h. Entre els equips masculins destaca la presència del vigent campió, l’Atletisme Montornès, que tindrà com a principal rival al C.A. Lloret la Selva, si es confirmen els components de l’equip inscrits inicialment. En veterans, el club amfitrió del Girona Costa Brava-C.A.Palafrugell presenta el mateix equip que l’any passat va assolir el títol. En l’apartat femení, la possibilitat d’inscriure equips als relleus 4×5 ha restat participació a l’Ekiden, i el Girona Costa Brava-C.A.Palafrugell es presenta com a ferm aspirant al títol. La presència d’equips estrangers s’ha reduït a Namur-Bèlgica i Pavia i Celle Ligure d’Itàlia. En l’apartat més popular s’ha notat un important increment d’equips mixtos i d’empreses, en un dels quals, els DELTA EVENTS, podrem veure córrer a l’ultrafondista Alexandra Panayotou, en una distància molt més curta que els 220 km d’ara fa dues setmanes. Més informació al web del club www.capalafrugell.cat o al de la Federació Catalana d’Atletisme www.fcatletisme.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.