TOT A PUNT PER LA GRAN FESTA DELS RELLEUS EN CARRETERA

0
345

Més de 100 equips han confirmat la participació aquest proper diumenge 15 de març a Palafrugell.
Aquesta serà la cinquena edició en la que es disputa paral·lelament la cursa de Ekiden (marató per relleus de 6 corredors que alternen 5-10-5-10-5-i 7,195 km) amb la cursa dels relleus populars 4×5 km. La XII Ekiden serà a la vegada X Campionat de Catalunya de Relleus en Ruta i IV Campionat de Catalunya per atletes veterans/es| La sortida de les curses es donarà a l’Estadi Municipal a les 10 h. Entre els equips masculins destaca la presència del vigent campió, l’Atletisme Montornès, que tindrà com a principal rival al C.A. Lloret la Selva, si es confirmen els components de l’equip inscrits inicialment. En veterans, el club amfitrió del Girona Costa Brava-C.A.Palafrugell presenta el mateix equip que l’any passat va assolir el títol. En l’apartat femení, la possibilitat d’inscriure equips als relleus 4×5 ha restat participació a l’Ekiden, i el Girona Costa Brava-C.A.Palafrugell es presenta com a ferm aspirant al títol. La presència d’equips estrangers s’ha reduït a Namur-Bèlgica i Pavia i Celle Ligure d’Itàlia. En l’apartat més popular s’ha notat un important increment d’equips mixtos i d’empreses, en un dels quals, els DELTA EVENTS, podrem veure córrer a l’ultrafondista Alexandra Panayotou, en una distància molt més curta que els 220 km d’ara fa dues setmanes. Més informació al web del club www.capalafrugell.cat o al de la Federació Catalana d’Atletisme www.fcatletisme.cat

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.