Presentació Oficial de la Mitja Marató COSTA DE BARCELONA-MARESME

0
298

L\’organització s\’estrena amb 1200 participants.
La Comissió Organitzadora de la MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA-MARESME va presentar oficialment, dimecres, 11 de març, al migdia i a Calella, l\’esdeveniment, davant dels mitjans de comunicació. La prova que, a la dècada dels 90 ja s\’havia celebrat a la zona, s\’estrena amb un circuit, realment, molt ràpid i totalment planer. L\’organització que va estar recolzada pels 4 Ajuntaments implicats, i per la marca Costa de Barcelona-Maresme, va mostrar-se molt satisfeta per la bona acollida de la cursa, que enguany ha superat totes les espectatives i acollirà un total de 1200 esportistes a la línia de sortida. L\’acte va comptar amb la presència del millor atleta català de ruta, Roger Roca (FC Barcelona), l\’actual Campió de Catalunya de 10 Km, Mitja Marató i Marató, que va donar suport a la prova i, de moment, està inscrit amb el dorsal número 1. Els Ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar esperen que aquest esdeveniment ajudi a potenciar el turisme esportiu a la Comarca.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.