Presentació Oficial de la Mitja Marató COSTA DE BARCELONA-MARESME

0
384

L\’organització s\’estrena amb 1200 participants.
La Comissió Organitzadora de la MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA-MARESME va presentar oficialment, dimecres, 11 de març, al migdia i a Calella, l\’esdeveniment, davant dels mitjans de comunicació. La prova que, a la dècada dels 90 ja s\’havia celebrat a la zona, s\’estrena amb un circuit, realment, molt ràpid i totalment planer. L\’organització que va estar recolzada pels 4 Ajuntaments implicats, i per la marca Costa de Barcelona-Maresme, va mostrar-se molt satisfeta per la bona acollida de la cursa, que enguany ha superat totes les espectatives i acollirà un total de 1200 esportistes a la línia de sortida. L\’acte va comptar amb la presència del millor atleta català de ruta, Roger Roca (FC Barcelona), l\’actual Campió de Catalunya de 10 Km, Mitja Marató i Marató, que va donar suport a la prova i, de moment, està inscrit amb el dorsal número 1. Els Ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar esperen que aquest esdeveniment ajudi a potenciar el turisme esportiu a la Comarca.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.