Taller de Nutrició amb José Barragan

0
389

El El Cerdanyola Club Hoquei – Secció Atletismedins el programa , conferències esportives, organitza un taller de Nutrició amb José Barragan, responsable de nutrició en diverses entitats esportives de Catalunya. La conferència és totalment gratuita i oberta a tothom, es farà el divendres 27 de Març a les 19:30 h. a les instal.lacions del Cerdanyola Club Hoquei al carrer Santa Anna. | Per a confirmar asistència o més informació: atletisme@cerdanyolach.com Els temes a tractar són els següents: ¿Ja saps que aplicant uns nous hàbits alimentaris pots aconseguir millorar la teva salut, el teu rendiment diari i el teu potencial màxim? Creus que t\’alimentes bé, i/o menjes el que et convé per a estar en el millor estat físic possible? Recuperes convenientment després d\’una carrera o entrenament intents? Com l\’alimentació et pot ajudar a evitar lesions? Et fa por envellir o enmalaltir degut a l\’exercici intents i repetitiu? Estas disposat a realitzar canvis de costums necessaris per a assegurar la teva Salut Òptima? NOM de la Xerrada: *Salut Òptima* (rendiment, potència, concentració i pes Ideal) *Día: 27 de Març 2009* *Hora: 19:30 Lloc : Club Hoquei Cerdanyola, c/ Santa Anna, s/n (al costat del pavelló municipal) Cerdanyola del Vallès*

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.