Taller de Nutrició amb José Barragan

0
504

El El Cerdanyola Club Hoquei – Secció Atletismedins el programa , conferències esportives, organitza un taller de Nutrició amb José Barragan, responsable de nutrició en diverses entitats esportives de Catalunya. La conferència és totalment gratuita i oberta a tothom, es farà el divendres 27 de Març a les 19:30 h. a les instal.lacions del Cerdanyola Club Hoquei al carrer Santa Anna. | Per a confirmar asistència o més informació: atletisme@cerdanyolach.com Els temes a tractar són els següents: ¿Ja saps que aplicant uns nous hàbits alimentaris pots aconseguir millorar la teva salut, el teu rendiment diari i el teu potencial màxim? Creus que t\’alimentes bé, i/o menjes el que et convé per a estar en el millor estat físic possible? Recuperes convenientment després d\’una carrera o entrenament intents? Com l\’alimentació et pot ajudar a evitar lesions? Et fa por envellir o enmalaltir degut a l\’exercici intents i repetitiu? Estas disposat a realitzar canvis de costums necessaris per a assegurar la teva Salut Òptima? NOM de la Xerrada: *Salut Òptima* (rendiment, potència, concentració i pes Ideal) *Día: 27 de Març 2009* *Hora: 19:30 Lloc : Club Hoquei Cerdanyola, c/ Santa Anna, s/n (al costat del pavelló municipal) Cerdanyola del Vallès*

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.