DOMINGO SÁNCHEZ, D’ISS – L’Hospitalet, RÈCORD D’ESPANYA VETERÀ EN LLANÇAMANET DEL DISC M50 A PALAFRUGELL.

0
1900

La temporada 208 – 2009 no pot ser més profitosa per l’atleta veterà d’ISS – L’Hospitalet, Domingo Sánchez. Si fa tot just 10 dies es va proclamar Campió d’Espanya de Pista Coberta en Llançament del Pes categoria M50 (majors de 50 anys), el passat diumenge durant el “Criterium de Llançaments d’Hivern per Veterans” disputat a Palafrugell va aconseguir millorar el rècord d’Espanya de la categoria en llançament del disc amb 51m11.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.