JA ES PODEN RESERVAR ELS ABONAMENTS PEL CAMPIONAT D´EUROPA D´ATLETISME B10

0
403

El més car costarà 600 euros, al costat de la línia d’arribada, i el més barat, 60. La venda d’entrades s’iniciarà el dia 25 de juliol, quan falti un any per Barcelona 2010
Des d\’aquest 10 de març, els afeccionats que vulguin reservar els seus abonaments per assistir al Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 podran fer-ho mitjançant l’enviament d’un email a la següent adreça de correu electrònic: tickets@bcn2010.org. Totes les informacions relacionades amb la venda d’entrades s’aniran actualitzant a la pàgina web de l’esdeveniment: www.bcn2010.org.| Un cop finalitzat el Campionat d’Europa de pista coberta que s’ha celebrat a Torí, on el Comitè Organitzador de Barcelona 2010 va celebrar una conferència de premsa per anunciar-ho, ja es coneixen les quatres categories diferents dels preus dels abonaments, que són molt assequibles per permetre que tothom pugui assistir al Campionat. Els preus dels abonaments s’ajusten als estàndards habituals d’aquest esport. Abonament zona 1, 600 euros, localitats al costat de la línia d’arribada, a la tribuna inferior Abonament zona 2: 300 euros, localitats situades a la tribuna superior de la recta principal i a la tribuna inferior al costat de la sortida dels 100 metres Abonament zona 3. 120 euros localitats situades a la tribuna inferior de la resta de l’estadi Abonament zona 4: 60 euros, localitats situades a la tribuna superior de la recta oposada El preu permetrà assistir a les sis jornades de competició, tot incloent la sessió matinal i la vespertina. Com es tracta d’una pre-reserva, els afeccionats podran adquirir els abonaments definitius a partir del 25 de juliol d’aquest any, data prevista pel comitè organitzador per iniciar la venda oficial d’entrades. Els preus d’aquestes, a títol individual, encara no s’han decidit, tot i que la intenció de Barcelona 2010 és que estiguin en consonància amb els abonaments i siguin del tot assequibles.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.