31è. CROS CIUTAT DE MOLLERUSSA

0
339

El passat 8 de Març s\’ha dispuitat el 31è. CROS CIUTAT DE MOLLERUSSA MEMORIAL JOSEP IGNASI CULLERÉ, organitzat per l’Associació Atlètica Xafatolls i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Mollerussa. En la cursa absoluta el guanyador ha estat Mustapha Elkhouyh Ali del Club Medilast amb un temps de 24’ 52’’ i la guanyadora ha sigut Núria Alcantara del Club Joventut Atlètica Arbeca amb un temps de 15’ 35’’. En el reconeixement a la participació de clubs i escoles han estat premiats per ordre el CEIP Mestre Ignasi Peraire, el Col·legi del Carme, l’IES lo Pla d’Urgell de Bellpuig, el CEIP Pompeu Fabra, el Club Atlètic Esbufecs.| Agraïm la vostra participació en el desenvolupament d’aquesta cursa que hem comptat amb més d’un miler d’atletes participants. També us recordem que podeu fer consultes de la cursa i veure fotografies a la web http://www.mollerussa.cat/croscullere.htm. En cas de voler fer qualsevol suggeriment no dubteu a trucar al telèfon 973 603850 o bé a través del correu electrònic a esports@mollerussa.cat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.