31è. CROS CIUTAT DE MOLLERUSSA

0
528

El passat 8 de Març s\’ha dispuitat el 31è. CROS CIUTAT DE MOLLERUSSA MEMORIAL JOSEP IGNASI CULLERÉ, organitzat per l’Associació Atlètica Xafatolls i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Mollerussa. En la cursa absoluta el guanyador ha estat Mustapha Elkhouyh Ali del Club Medilast amb un temps de 24’ 52’’ i la guanyadora ha sigut Núria Alcantara del Club Joventut Atlètica Arbeca amb un temps de 15’ 35’’. En el reconeixement a la participació de clubs i escoles han estat premiats per ordre el CEIP Mestre Ignasi Peraire, el Col·legi del Carme, l’IES lo Pla d’Urgell de Bellpuig, el CEIP Pompeu Fabra, el Club Atlètic Esbufecs.| Agraïm la vostra participació en el desenvolupament d’aquesta cursa que hem comptat amb més d’un miler d’atletes participants. També us recordem que podeu fer consultes de la cursa i veure fotografies a la web http://www.mollerussa.cat/croscullere.htm. En cas de voler fer qualsevol suggeriment no dubteu a trucar al telèfon 973 603850 o bé a través del correu electrònic a esports@mollerussa.cat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.