MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA-MARESME, DORSALS EXHAURITS!!!

0
280

Roger Roca (FCB), figura de luxe en aquesta primera edició. A falta d\’uns dies per a la celebració de la MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA-MARESME, l\’organització ha exhaurit els 1200 dorsals, que ha establert com a límit participatiu en aquesta primera edició.
A la línia de sortida d\’aquesta Mitja Marató hi seran el millor espanyol i espanyola de la recent Marató de Barcelona, Roger Roca (Futbol Club Barcelona) i Anna Rosa Moreno (Fondistes Blanes), dos cares conegudes a nivell català que voldran fer-se amb una de les places de podi. En aquesta lluita, toparan amb rivals de pes com Toni Bernadó que ha estat en quatre maratons olímpiques, el maresmenc Marc Roig que arriba d\’un intens mes d\’entrenament a Kenya, així com la marroquina Hassna Bahom que ja s\’ha adjudicat un bon nombre de mitges del calendari català i ve amb la intenció de guanyar aquesta.| Altres personatges destacats que prendran part d\’aquesta prova són el triatleta Marcel Zamora (CN Barcelona) -guanyador de les tres darreres edicions de l\’Ironman de Nisa-, el periodista esportiu Xavier Bonastre de TV3, el mexicà Jorge Emanuel Ibarraran (Zacatecos Mexicà), el marroquí Abdelali Afia (C.A. Calella), … L\’acte de presentació es durà a terme aquest proper dimecres, 11 de març, a l\’Ajuntament de Calella, a les 12:45 h, amb la presència de l\’esportista Roger Roca (F.C. Barcelona), actual Campió de Catalunya de 10 km, Mitja Marató i Marató.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.