IX Cros de Muntanya Can Caralleu

0
513

El dissabte dia 18 d’abril organitzem la 9a edició del Cros de Muntanya de Can Caralleu. Es tracta d’un circuit de muntanya que transcorre per l’entorn natural de Can Caralleu. La sortida és des de la instal•lació esportiva, i el circuit passa pel Parc de l’Oreneta i Can Setmenat, Carretera de les Aigües, Turó d’en Cors i Sant Pere Màrtir, per pistes,corriols i obstacles naturals. Aquest any ampliem el recorregut a 10’5 km i cota màxima Turo d’En Cors. Alçada 391mts. Desnivell total 1340mts. Desnivell positiu 670| Està adreçat a totes aquelles persones que habitualment corren i que gaudeixen de les activitats a l’aire lliure, facin o no esport de competició. Les categories d’edat tant masculina com femenina són: • Juvenil (nascuts entre 1991 i 1993) • Senior (nascuts entre 1970 i 1990) • Veterà A (nascuts entre 1954 i 1969) • Veterà B (nascuts abans de 1953) Es lliuraran 3 premis per cada categoria d’edat i de sexe, i per equips. Els equips han d’estar formats per 5 homes en la categoría masculina, i 3 dones en la femenina. Es sortejaran obsequis. Els participants podran utilitzar els vestidors de Can Caralleu.Tindrem Servei de guardarroba i guarderia infantil (espai natura). La sortida de tots els corredors és a les 10’30h. La hora màxima de pass al Turo d’en Cors es a les 11’45 i el tancament a la arribada es a les 12’30h. A les 12’45 es farà l’entrega de trofeus individuals i d’equips .A les 13h es començarà el sorteig i la botifarrada. Tots els inscrits que ho desitgin podran participar dissabte dia 4 d’abril a les 10h en un entrenament de reconeixement del circuit, dirigit per Ricard Vila, amb acompanyament de corredors a diferents ritmes. Preu.10 euros, inclou dorsal, samarreta,bossa, obsequis, sorteig de material i botifarrada. Qui no disposi de xip (control de pas i temps) el tindrà de sol.licitar amb un dipósit de 6 euros ,que recuperarà al finalitzar la cursa. Inscripcions : Dia inici 2-3-09 i fins el 15-4-09 o exaurir els 300 dorsals. O be passar per recepció de Can Caralleu o amb la butlleta de inscripció al correu electrónic administracio@cancaralleu.org Per mes informacio:www.claror.org tel 932037874 Director Cursa. Ricard Vila . ricardvi@ncc.claror.net

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.