Viatge amb Sportravel a la Mitja Marató de Lisboa del 20 al 22 de Març

0
618

Una oportunitat per gaudir d’un cap de setmana perfecte.Un viatge a la bonica ciutat de Lisboa i una oportunitat per participar en una de les millors mitges maratons d´Europa. La sortida espectacular a l´altra riba del Pont 25 d´Abril és de les que deixen un record inoblidable: una excel.lent perspectiva de la ciutat de Lisboa i els seus voltants així com la grandiositat del Tejo a la trobada amb l´oceà. L’arribada és ni més ni menys que davant del Monestir Dos Jeronimos, declarat Patrimoni de l’Humanitat. 1 Preu del viatge 285 euros (més 59 de taxes). Més informació a Sportravel.es o al telèfon: 93 496 95 51.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.