Viatge amb Sportravel a la Mitja Marató de Lisboa del 20 al 22 de Març

0
449

Una oportunitat per gaudir d’un cap de setmana perfecte.Un viatge a la bonica ciutat de Lisboa i una oportunitat per participar en una de les millors mitges maratons d´Europa. La sortida espectacular a l´altra riba del Pont 25 d´Abril és de les que deixen un record inoblidable: una excel.lent perspectiva de la ciutat de Lisboa i els seus voltants així com la grandiositat del Tejo a la trobada amb l´oceà. L’arribada és ni més ni menys que davant del Monestir Dos Jeronimos, declarat Patrimoni de l’Humanitat. 1 Preu del viatge 285 euros (més 59 de taxes). Més informació a Sportravel.es o al telèfon: 93 496 95 51.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.