Obertes les inscripcions per la propera Marató de Barcelona 2010

0
531

Després del gran èxit assolit en la Marató de Barcelona del passat diumenge, on milers de corredors van sortir al carrer i els ciutadans van recolzar massivament als participants, l’organització escalfa motors i ja ha obert el termini d’inscripció per a l’edició 2.010 de la Marató. Les inscripcions per a la propera Marató de Barcelona,que tindrà lloc el diumenge 7 de març del 2.010, són operatives des del passat diumenge 1 de març. Per altra banda, agraïm la gran tasca desenvolupada pels 1.300 voluntaris que al llarg dels dos dies de Marato Expo i el mateix dia de la carrera, van donar suport a l’organització realitzant una feina imprescindible. Així mateix, volem agrair la col·laboració de les diverses entitats culturals, associacions i grups de música, la seva aportació des dels diferents punts d’animació.| La pàgina web de la Marató de Barcelona, és ara l’eina per consultar els resultats i els vídeos de cada participant, així com per descarregar-se les fotografies de la carrera celebrada el passat diumenge 1 de març.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.