Obertes les inscripcions per la propera Marató de Barcelona 2010

0
339

Després del gran èxit assolit en la Marató de Barcelona del passat diumenge, on milers de corredors van sortir al carrer i els ciutadans van recolzar massivament als participants, l’organització escalfa motors i ja ha obert el termini d’inscripció per a l’edició 2.010 de la Marató. Les inscripcions per a la propera Marató de Barcelona,que tindrà lloc el diumenge 7 de març del 2.010, són operatives des del passat diumenge 1 de març. Per altra banda, agraïm la gran tasca desenvolupada pels 1.300 voluntaris que al llarg dels dos dies de Marato Expo i el mateix dia de la carrera, van donar suport a l’organització realitzant una feina imprescindible. Així mateix, volem agrair la col·laboració de les diverses entitats culturals, associacions i grups de música, la seva aportació des dels diferents punts d’animació.| La pàgina web de la Marató de Barcelona, és ara l’eina per consultar els resultats i els vídeos de cada participant, així com per descarregar-se les fotografies de la carrera celebrada el passat diumenge 1 de març.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.