MALGRAT EL SEU ACCIDENT LA PRESÈNCIA D’OSCAR PISTORIUS AL “4t. MÍTING INTERNACIONAL ISS – GRAN PREMI SKODA” NO PERILLA.

0
4624

Els organitzadors del “4t. Míting Internacional ISS – Gran Premi Skoda”, que es disputarà el proper mes de maig, després de parlar amb el Manager de l’atleta Oscar Pistorius, han respirat tranquils, ja que malgrat l’important accident de vaixell que va patir fa deu dies podrà participar a L’Hospitalet on serà la màxima estrella.| Cal recordar que el millor atleta paralímpic del moment va patir un greu accident durant una travessa en vaixell pel riu Vaal (Sud – Àfrica) que li van fer passar pel quiròfan per reparar les ferides rebudes a la cara. Després de passar uns dies a l’hospital va estar donat d’alta el passat divendres i confia en començar els seus entrenaments d’aquí a pocs dies. El primer objectiu de la temporada del triple guanyador a Pequín serà reeditar els títols Olímpics, en aquest cas al Campionat del Món de primers de maig a Manchester, d’aquí a L’Hospitalet on disputarà els 100 i 400 metres llisos en la seva primera visita a Espanya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.