CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS CADET I JUVENIL PER COMUNITATS AUTÒNOMES

0
462

Catalunya puja a tots els Pòdiums, dos Ors i dos Plates
Aquest diumenge 1 de març, s\’ha celebrat el Campionat d\’Espanya de Cros Cadet i Juvenil per Comunitats Autònomes a Linares (Jaén). Els equips de la Federació Catalana han obtingut uns fantàstics resultats aconseguint el títol en dos categories i la segona posició a les altres dues categories de les quatre possibles. Els campions han estat els Cadets Masculins i les noies de la categoria Juvenil Femení. La medalla de plata l\’han aconseguit els equips de Cadet Femení, i Juvenil Masculí.| Pel que fa a les actuacions individuals, Judit Rovira ha vençut a la categoria juvenil, i Jonatahn Romero i Ibrahim Ozzouz han quedat en segona posició a les categories cadet i juvenil respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.