CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS CADET I JUVENIL PER COMUNITATS AUTÒNOMES

0
308

Catalunya puja a tots els Pòdiums, dos Ors i dos Plates
Aquest diumenge 1 de març, s\’ha celebrat el Campionat d\’Espanya de Cros Cadet i Juvenil per Comunitats Autònomes a Linares (Jaén). Els equips de la Federació Catalana han obtingut uns fantàstics resultats aconseguint el títol en dos categories i la segona posició a les altres dues categories de les quatre possibles. Els campions han estat els Cadets Masculins i les noies de la categoria Juvenil Femení. La medalla de plata l\’han aconseguit els equips de Cadet Femení, i Juvenil Masculí.| Pel que fa a les actuacions individuals, Judit Rovira ha vençut a la categoria juvenil, i Jonatahn Romero i Ibrahim Ozzouz han quedat en segona posició a les categories cadet i juvenil respectivament.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.