Un calendari a Internet recull més de 1000 curses i caminades

0
597

El calendari de ropits.com és dedicat a curses, travesses i caminades d’asfalt o de muntanya. Actualment és el més complet als Països Catalans al recollir més de 1000 proves i és el més utilitzat amb uns 3 milions de pàgines visitades a l’any. El calendari s’actualitza constantment fent servir tècniques de web 2.0, és a dir són principalment els organitzadors de cada prova els que fan el manteniment de la informació al calendari. El calendari incorpora les dades més importants de cada prova, informació de contacte o enllaços per ampliar la informació i en molts casos les coordinades de GPS i el Googlemap del punt de sortida. A més hi ha el que s’anomena “piulades”, comentaris dels participants que sovint afegeixen informació útil de primera ma.| Per fer la consulta més fàcil existeixen una trentena de calendaris parcials, per àrea geogràfica (per exemple Girona), per tipus de prova (per exemple cursa de muntanya o cursa infantil) i per distància (10 km, mitja marató, etc.) El 70% de les proves són de Catalunya i la resta de les Illes, València, Andorra i Catalunya Nord. El mes de l’any amb més proves és el maig amb 104 proves i fora d’aquest mes el dia de l’any amb més proves és el 31 de desembre amb 16 Sant Silvestres. Els mesos de l’any amb més consultes són setembre i gener, just desprès de les vacances d’estiu i Nadal, pot ser pels bons desitjos de inici de temporada o per perdre els quilos guanyats a les vacances. El calendari és pot accedir directament a http://ropits.com/calendari/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.