SOCIATS, 3er a Grandvalira, opta de ferm al titol de la Copa d\’Europa 2009

0
415

L\’atleta de CA Manresa i integrant de la sel.lecció catalana de curses de muntanya JUST SOCIATS ha aconseguit tornar a pujar al podi de la Copa d\’Europa de raquetes de neu 2009 en la prova que s\’ha celebrat aquest diumenge a Andorra en l\’estació de Grandvalira. La cursa, amb una distància de 10 quilòmetres i on els corredors havien de superar un desnivell acumulat de 500 metres, que transcurria per pistes d\’esqui alpí i de fons i pels boscos de la zona de Grau Roig, ha tingut en l\’acumulació de neu el seu millor aliat per poder desenvolupar amb exit l\’organització de la prova.| La cursa ha estat dominada per l\’atleta italià SANTI ANTONI, que avui no ha tingut rival en la prova andorrana, guanyant amb un temps de 44\’16\”. Segon ha estat l\’anglès MARTIN COX amb 46\’15\”, i tercer ha estat SOCIATS amb 47\’34\”, que veient que no podia aconseguir una millor posició, s\’ha limitat a controlar ritme per tal d\’agafar aquests importants punts de cara a la classificació final d\’aquesta Copa d\’Europa 2009.. La classificació masculina, en les seves 3 primeres posicions, ha estat : 1er SANTI ANTONIO 44:16 Italia 2on MARTIN COX 46:15 Anglaterra 3er JUST SOCIATS 47:34 Catalunya A falta de la darrera prova del Campionat, que es celebrarà a Thones (França) el proper 15 de març, SOCIATS passa a encapçalar la classificació senior i ha agafat moltes opcions de lluitar de ferm per el titol d\’aquesta edició 2009. La propera setmana, SOCIATS, amb PEPE RIOS (que arriva dimarts procedent de Otsu), amb SERGI RODRIGUEZ (4art la setmana passada a Sevilla a l\’estatal de Marató amb 2\’h25\’00\”), el berguedà RICARD HIERRO, el manresà JOAN CAPDEVILA i el veterà corredor navarclí BENVINGUT OLIVERAS defensaràn amb totes les seves forçes els interesos esportius de CA Manresa en el Campionat d\’Espanya de Cros per a clubs, que es celebrarà el proper diumenge en el circuit de \”El Cuartillo\” de Cáceres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.