CINC ATLETES CATALANS A L\’EUROPEU DE TORÍ

0
463

El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la selecció espanyola que participarà en els Campionats d\’Europa en Pista Coberta que se celebraran a Torí (Itàlia) del 6 al 8 de març. Cinc atletes de la Federació Catalana han estat seleccionats per a participar en aquest campionat continental. Miguel Quesada (JAS) participarà als 800 metres, Jackson Quiñonez (FCB) als 60 m tanques, Agustí Fèlix (FCB) a l\’heptatló, Natàlia Rodríguez (CG T) als 1.500 metres, i Eva Arias (VTiM) que està inscrita tant als 1.500 m com als 3.000 metres.| Aquesta llista es pot incrementar en un atleta més si el jove Marc Orozco (FCB) realitza una bona actuació als 400 metres al Campionat d\’Espanya Promesa que se celebra aquest cap de setmana a Sant Sebastià.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.