ALEXANDRA PANAYOTOU ACONSEGUEIX EL SEU REPTE

0
929

Primeres declaracions de l\’atleta grega
Alexandra Panayotou mostrava la seva alegria a l\’arribar a la meta després de completar els 220kilòmetres que separen Palafrugell, des d\’on va sortir la matinada del dissabte a les 3h, i el final del recorregut de la Marató.Ella mateixa ens explicava la seva satisfacció per l\’assoliment d\’aquest repte:\”Ha estat el més dur que he fet en la meva vida. Ara mateix no tinc paraules per explicar la gran emoció que sento, però estic contenta. En els últims 12kilòmetres he canviat el ritme i he aconseguit treure forces per arribar a la meta.\”

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.