MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA-MARESME INSCRIPCIONS TANCADES

0
489

\”L\’1 de març s\’activen, només 200 dorsals, per no deixar ningú a fora.\”
A falta de 17 dies per a la celebració de la MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA-MARESME, l\’organització ha cobert els 1000 dorsals, anunciats prèviament. L\’èxit de la prova, i el desig de cobrir la gran demanda, ha portat a l\’organització ha posar només 200 dorsals més, a la venda, a partir del proper diumenge, 1 de març. Aquests seran a un preu de 18 euros (19 sense xip) i es preveu que s\’esgotin en una sola setmana.| Per què només 200? Doncs, perquè a nivell organitzatiu, 1000 i 1200 és el mateix, i perquè es preveu poder donar els mateixos serveis i obsequis del primer a l\’últim esportista, i aquesta garantia només es pot donar amb 1200 persones. Donat que el circuit, totalment pla i homologat per la FCA, és un clar atractiu en el calendari català de curses de fons, la comissió organitzadora ja treballa en a que la linfraestructura de la prova pugui acollir prop de 2000 inscrits en la 2a edició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.