El recorregut d\’aquest any

0
495

La Marató de Barcelona proposa un recorregut de 42,195 quilòmetres absolutament urbà i de marcat caràcter turístic. El circuit, dissenyat per ser el més lineal i planer possible i així facilitar al màxim la tasca dels maratonians, passarà pels trams arquitectònics i culturals més destacats de la ciutat. Enguany, però, el recorregut s’ha vist modificat lleugerament amb l’objectiu de millorar-lo, D’aquesta manera, en aquesta edició, el circuit s’ha reorganitzat perfectament per aconseguir una cursa més ràpida, amb menys revolts i girs, i a través de carrers més amples i amb menys pendent. La primera part del recorregut transcorrerà durant un tram més llarg pel districte de Les Corts, aprofitant que els carrers són més amples. La part central del circuit, continuarà per l’Eixample dret, de manera que serà una part del recorregut més planera i agradable.| A més, per primera vegada en la història d’aquesta prova, s’incorpora en l’itinerari el districte de Nou Barris, i també per primera vegada, la Marató passarà per l’Avinguda Meridiana. D’aquesta manera, ja es pot dir que la Marató de Barcelona passa per tots els districtes de la ciutat. La cursa té la sortida i l’arribada a l\’Avinguda Maria Cristina, al costat de la Plaça Espanya i als peus de la muntanya de Montjuïc, i en el seu complert recorregut transcorre pels principals carrers de la ciutat, tot passant pels indrets més emblemàtics de Barcelona, com són La Pedrera, l\’Arc de Triomf, o la Torre Agbar, entre molts altres.
La Marató, quilòmetre a quilòmetre Encara que el circuit de la Marató està estudiat per a què a la ciutat s\’hi pugui continuar circulant, els més de 42 quilòmetres de recorregut afectaran a la circulació d\’alguna o altra manera, ja que en diferents punts de la cursa hi haurà trams tancats als vehicles. A la taula següent trobareu els carrers per on passa la marató, quilòmetre a quilòmetre, amb les conseqüents afectacions de trànsit que s\’hi produiran. Allà on la cursa ocupi tota la calçada, no hi haurà circulació de vehicles. En la resta de casos, hi haurà convivència de vehicles i cursa, sempre adaptada a les necessitats d\’aquesta última.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.