Sabatilles Solidàries, a la Marató Expo

0
388

La recollida d’aquestes sabatilles tindrà lloc durant la Marató Expo. Aquells que portin les sabatilles s’han de dirigir a l’estand específic d’aquest projecte, els dies 27 i 28 de febrer de 10 a 19 hores. Cal recordar que no és necessari ser participant de la Marató per a poder participar en aquest projecte solidari. Les sabatilles que es recullin hauran de complir uns requisits mínims: * El tèxtil i la sola han d’estar sencers. No s’acceptaran sabatilles amb esquerdes a la sola o trencades per la zona tèxtil. * Cal entregar-les amb plantilla. No cal que sigui original, però ha de ser del mateix nº que la sabatilla. * Han d’estar netes. Amb una rentada usant el programa curt n’hi haurà prou. * Hauran de ésser entregades dins d’una bossa de plàstic, de les de supermercat. * Poden ser d’entrenament per asfalt, mixtes, de competició o de “trail”. S’accepten sabatilles de muntanya. * També s’acceptarà roba, principalment samarretes. En aquest cas haurà de ser nova del tot o utilitzada tant poc que no es noti que s’ha usat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.