Marató Expo – Éxit de la Marató Expo

0
484

La gran fira del corredor, la MARATOEXPO, ha obert avui les portes al pavelló nº6 de Fira de Barcelona, a la Plaça Marquès de Foronda. Aquest recinte format per més de 60 estands dedicats al món del running, estarà obert demà dissabte de 10h a 19h. La primera jornada d’ EXPO, ha servit entre d’altres coses per escoltar la veu de diversos metges i nutricionistes especialitzats en el món de l’esport. En aquest sentit, la Sala de conferències a rebut al doctor Pere Pujol, expert en maratons que ha explicat al llarg d’una xerrada, la importància d’una bona hidratació. El doctor ha estat acompanyat per l’Ironman Marcel Zamora. A continuació, ha estat el torn del metge quiropràctic Aaron Morris, que ha explicat als assistents, la importància de la columna vertebral com a arrel de la nostra salut. La nutricionista Cristina Lafuente, ha explicat posteriorment, la importància d’una bona alimentació per a millorar el nostre rendiment esportiu. La jornada ha finalitzat amb la conferència de l’ ultrafondista grega Alexandra Panayotou que ha detallat el seu repte d’ unir el passat i el present de la Marató de Barcelona, realitzant un recorregut de 220 km que la portarà des de Palafrugell a Barcelona. Demà a les 9.30h serà el torn de la Breakfast Run, la carrera de 4,4km oberta a tothom que sortirà des de la Plaça Marquès de Foronda i acabarà a l’ Estadi Lluís Companys. Al finalitzar, s’oferirà a tots els corredors un esmorzar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.