ABASCAL ESTRENA EL SEU PAPER D´AMBAIXADOR DE BARCELONA 2010 A LA MARATÓ EXPO

0
422

José Manuel Abascal, destacat atleta del FC Barcelona als anys vuitanta i medalla de bronze als 1.500 metres dels Jocs Olímpics de Los Angeles (1984), ha volgut demostrar el seu suport al Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 i s’ha sumat al gran ambient de l’estand de l’esdeveniment a la Marató Expo, la zona comercial de la Marató de Barcelona que s’ha inaugurat avui mateix.| Abascal, que és un dels ambaixadors de Barcelona 2010, ha reconegut a la mascota del Campionat, Barni, i s’ha fet un bany de 2010 en tota regla, animant de passada a tots els corredors que han visitat l’estand de cara a la seva intervenció el pròxim diumenge a la marató que recorrerà els carrers de Barcelona. “Per a mi és un honor formar part del grup d’ambaixadors de Barcelona 2010 i he volgut aprofitar aquesta visita a Barcelona per posar el meu granet de sorra a la promoció del Campionat. Espero que durant els pròxims mesos hi hagi més oportunitats de tornar a aquesta ciutat a la qual vaig passar tants bons moments per seguir fent campanya per Barcelona 2010”, ha dit l’inoblidable migfondista càntabre, que continua fent de preparador d’un nodrit grup de joves atletes de Santander. Abascal ha participat aquest migdia a la presentació de la cursa popular Barça – L’Illa que se celebrarà el pròxim 22 de març.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.