La 31a Cursa El Corte Inglés canvia de data, 24 maig 2009.

0
420

Barcelona, 20 de febrer de 2009: Afavorir la celebració del Saló de l’Automòbil i sumar esforços perquè aquest refermi la seva vinculació amb la ciutat de Barcelona, són els principals motius del canvi de data de la 31a Cursa El Corte Inglés. Tot i que en el calendari internacional de curses atlètiques populars de l’any 2009 consta que la cursa barcelonina convocaria la seva edició el diumenge 17 de maig, El Corte Inglés ha atès la petició de l’Ajuntament de Barcelona i canvia voluntàriament la data de la prova. La Cursa d’El Corte Inglés acostuma a celebrar-se a meitat del mes de maig, des de la seva primera edició de l’any 1979. En aquesta ocasió, l’organització de la prova va escollir la data del 17 de maig perquè era un diumenge en què no coincidia amb cap altre esdeveniment ciutadà i s’allunyava de la data del Saló de l’Automòbil, previst inicialment i segons el calendari oficial de Fira de Barcelona, per a la primera setmana del mes de juny. El pas pel recinte firal de la plaça d’Espanya suposa l’inici de la pujada a Montjuïc i la posterior entrada a l’Estadi Olímpic, és un dels espais més emblemàtics del tradicional circuit de la prova i alhora, dels més agraïts pels milers i milers d’atletes que participen cada any en la cursa.| El canvi de dates per acollir el Saló de l’Automòbil, fent-lo coincidir amb els dos caps de setmana que envolten el Gran Premi d’Espanya d’Automobilisme, a Montmeló (10 de maig), provoca també un canvi en la data de la 31a Cursa El Corte Inglés. Convocar els dos esdeveniments el mateix dia, ni que signifiqués que la Cursa es desenvolupés en un circuit urbà parcialment diferent de l’habitual, seria insostenible i no asseguraria la qualitat dels serveis que s’acostumen a oferir als visitants i atletes. El Corte Inglés demana comprensió als milers de famílies que ja havien planejat participar a la prova en la data inicialment prevista i els encoratja a reiterar el seu compromís envers l’esport popular el diumenge 24 de maig de 2009. Al maig, Barcelona es mereix acollir el millor dels salons de l’automòbil possible i la cursa atlètica més gran d’Europa. Més informació: El Corte Inglés Departament de Relacions Externes Tel: 93 270 17 30 | eMail: premsabcn@elcorteingles.es www.elcorteinglescorporativo.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.