MARATÓEXPO

0
532

Divendres 27 i el dissabte 28 de febrer, el Pavelló nº 6 de Fira de Barcelona, situat a l’Avinguda Reina María Cristina, serà l\’escenari de la MARATÓEXPO. L’entrada és gratuïta i estarà oberta de 10h del matí a 19h del vespre. El recinte de la MARATOEXPO acollirà més de 60 expositor que oferiran els seus productes relacionats amb el món del running. A més a més, membres de les principals maratons d\’Europa, també hi seran presents. La MARATOEXPO, serà el centre neuràlgic els dies anteriors a la celebració de la carrera, ja que serà l\’escenari de recollida dels dorsals, així com de les acreditacions de premsa. Al llarg d\’aquests dies, també s\’oferirà un cicle de conferències d\’interès per a tots els corredors i acompanyants.
Pasta Party L’energia necessària per al corredor Entre les activitats que es desenvoluparàn al recinte de la MARATOEXPO, trobem la Pasta Party. Aquest acte festiu tindrà lloc el dissabte 28 de febrer entre les 12h i les 16h de la tarda, i s\’oferirà als corredors i als seus acompanyants, un plat de pasta.
La bossa del corredor L\’ organització de la Marató de Barcelona ja té preparades les Bosses que s\’entregaran als participants de la Marató 2009. La bossa del corredor, es proporcionarà als 9.702 participants en el moment que recullin el seu dorsal a la MARATOEXPO. Un dels elements que formen part d\’aquesta bossa, és la samarreta tècnica de la Marató de Barcelona 2009, dissenyada per la marca Mizuno.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.