MARATÓ DE BARCELONA: RÈCORD DE PARTICIPACIÓ

0
449

Finalitzat ja el termini d’inscripció per a la Marató de Barcelona 2009, és moment de fer una valoració dels resultats obtinguts. Amb 9.702 participants, la Marató aconsegueix el seu rècord d’inscrits, una xifra significativa que suposa un creixement del 6,4% respecte l’edició passada. Són rellevants les inscripcions segmentades per països, que posen de manifest l’alta participació estrangera. Espanya encapçala la llista dels països amb més corredors, representant el 54% del total de participants, o el que és el mateix, un total de 5.225 inscrits, dels quals 4.141 són catalans. El segueix França amb el 15% dels inscrits; Itàlia amb el 7% i un augment de corredors respecte l’edició 2008; Gran Bretanya amb el 6% de participants i Alemanya amb el 5%. | Bèlgica, Dinamarca i Irlanda seguirien en la llista dels països amb més corredors respectivament. Tot i que Europa és el continent que compta amb més corredors, la presència d’ atletes d’arreu del món a la Marató de Barcelona serà un fet. Així, entre els inscrits hi figuren participants provinents dels E.E.UU., Mèxic, Veneçuela, Israel, Sud Àfrica o el Japó. Un dels temes pendents que ha de treballar en properes edicions l’organització, és la presència de dones. D’aquesta manera, el percentatge de dones que correran la Marató de Barcelona, és del 12% del total de participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.